Skontaktuj się z Nami!

Tworzymy nie tylko potrawy, ale również doświadczenia.

Kim jesteśmy?

Od 8 lat z powodzeniem działamy na warszawskim rynku gastronomicznym, oferując wyjątkowe dania w różnych lokalizacjach, w tym w prestiżowych biurowcach.

Nasze doświadczenie, zarówno właścicielek jak i pracowników, stanowi gwarancję najwyższej jakości przygotowywanych potraw.

Stawiamy na indywidualne podejście do potrzeb każdego klienta, uczciwość i profesjonalizm.

Nasze potrawy nie tylko smakują wyśmienicie, ale również są zbilansowane pod kątem żywieniowym oraz są bogate w wartości odżywcze, które wspierają zdrowy tryb życia.

Naszym celem jest nie tylko dostarczanie niezbędnych do życia kalorii, ale również budowanie trwałych i harmonijnych relacji z naszymi Gośćmi.

Dla nas każdy zadowolony Klient jest wyznacznikiem naszego sukcesu.

Dlatego kładziemy nacisk na dbałość o każdy szczegół, dostarczając nie tylko posiłki, ale także niezapomniane kulinarne doświadczenia.

Zespół

Agnieszka Galocz
Dietetyczka, która z wykształcenia jest także lekarzem medycyny

Nauka o żywieniu oraz jego wpływie na organizm człowieka jest dla niej szczególnie interesująca. Jest głęboko przekonana o wpływie racjonalnego, zdrowego odżywiania nie tylko na nasz wygląd, ale przede wszystkim na stan zdrowia i samopoczucie.
Jest także pasjonatką gotowania, smakowania i poznawania kuchni świata. Wie, że zdrowe jedzenie może być proste w przygotowaniu i smaczne. Wierzy także, że kuchnia jest sercem domu, a czas spędzany w niej z bliskimi oraz przy stole buduje relacje i więzi międzyludzkie. Jedzenie jest więc dla niej czymś więcej niż spożywaniem pokarmów. I o tym stara się przekonać wszystkich wokół.
Połączenie tych dwóch powyższych pasji skierowało ją do miejsca, gdzie może wykorzystywać zarówno swoją wiedzę dietetyczną jak i miłość do gotowania. Do miejsca, gdzie w realny, namacalny sposób może kreować, współtworzyć oraz oferować jedzenie na najwyższym poziomie. Gdzie liczy się nie tylko to co na talerzu, ale także wszystko wokół, co się z tym wiąże, atmosfera, ludzie, zdrowy styl życia. Gdzie żywienie nabiera szerszego wymiaru, czyli do Home Office Foods.

W HOF odpowiada za odpowiedni dobór menu.

Katarzyna Kwiek
Menadżerka, z wykształcenia magister Inżynier Ochrony Środowiska

Doświadczenie managerskie zdobywała w znanych sieciach restauracji. Czuwa nad bezpieczeństwem i przestrzeganiem procedur w kuchni. Posiada kilkunastoletnie doświadczenie w budowaniu relacji biznesowych z partnerami handlowymi. Tworzy i zarządza z zaangażowaniem wieloosobowymi zespołami pracowników, szkoli, rekrutuje i motywuje, by razem osiągnąć zamierzone cele. Od kilku lat uczestniczy w otwieraniu i tworzeniu nowych restauracji. W relacjach biznesowych z partnerami handlowymi kluczowe jest dla niej zrozumienie potrzeb klienta i jego oczekiwań.

W HOF odpowiada za organizację pracy i przestrzeganie procedur.

Zaufali Nam